Glas artikelen:

Bij ons verkrijgbaar:

Glaslatten zijn verkrijgbaar voor particulieren of voor bedrijven, voor bedrijven is een minimale afname per bos. De glaslatten zijn voorzien van een goede grondlaag van 80mu.

Zwaluw Den Braven window seal plus is een overschilderbare droog afmesbare beglazingskit op basis van technologie welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Ook bij ons verkrijgbaar Swarfega Black Box. Geen water en zeep in de buurt. Deze sterke geïmpregneerde tissues met bijzonder krachtige huidreinigers, voor het verwijderen van lakken, lijmen, kitten, niet uitgeharde 2K lakken, olie, vet, vele drukinkten, etc. Inhoud: 150 Reinigingsdoekjes.

Deze kunststof blokjes, van polypropyleen zijn slagvast, zelfs bij lage temperaturen. Door een uitgekiende vormgeving bezitten deze blokjes de ventilerende eigenschappen van tunnelblokjes, maar ook de stevigheid van rasterblokjes, dus universeel toepasbaar. Kunststof blokjes met een dikte van 1 en 2mm zijn rasterblokjes, vanaf 3mm is het blokje een combinatie van raster en tunnel. Kunststof blokjes hebben een lengte van 100mm, de breedte en dikte is naar wens te bepalen.

Celband zonder aftrekfolie is een voorgevormd, goed éénzijdig klevend PE-schuimband dat in diverse afmetingen wordt geleverd. PE band wordt geleverd op rol, zonder aftrekfolie. de lijmlaag van ons PE band is zeer hoogwaardig waardoor onthechting wordt tegengegaan. De gebruikte lijmlaag zorgt ervoor dat ons PE-band ook op (licht) vochtige ondergronden te gebruiken is.


Glaslatten.

Glaslatten zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar, mits op voorraad. Kijk bij Lees meer voor informatie welke type latten u nodig heeft. Of neem contact met ons op voor meer gegevens.

Lees meer

Beglazingskit.

Den Braven Sealants kit 600ml of 300ml kokers, dit is verkrijgbaar in diverse kleuren, wit, bruin, grijs en zwart. Den braven is een overschilderbare, makkelijk te verwerken en droog afmesbaar.

Lees meer

Kunstof stelblokjes.

Steun- en stelblokjes voor het stellen van glas. Het blokje voorkomt dat de ruit met de sponning in aanraking komt Universeel toepasbaar bij het stellen van elementen.

Lees meer

Celband.

Celband: Rondom in de sponning en op de glaslatten wordt celband aangebracht. Celband of PE band is een zacht veerkrachtig rubberachtig materiaal, het is op rollen of haspels verkrijgbaar, en is zelfklevend.

Lees meer

Bedrijfsgegevens:

KvK: 52951812
BTW-id: NL001475549B14
IBAN: NL64INGB0005831284

Plattegrond

Contact

 • Tel:
  0321-701556
 • Email:
  info@adg-glas.nl
 • Adres:
  Klaversingel 21
  8256BV Biddinghuizen
  Nederland