Wij leveren diverse glassoorten.

Het leveren en plaatsen van diverse soorten glas. Enkel glas, Spiegels, figuurglas, Veiligheidsglas, dubbelglas, isolatieglas, en nog veel meer, u kunt er bij ons voor terecht. Laat u door adviseren op het gebied van isolatieglas en bespaar op uw stookkosten.

Het spreekt voor zich dat wij de verschillende glassoorten in alle denkbare maten kunnen leveren. Wij beschikken over een ruime voorraad en kunnen natuurlijk ook het glas voor u op maat leveren.

Ook voor het vervangen van uw oude glaslatten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze glaslatten zijn 80 mu gegrond. Bij vervanging van uw oude ruiten worden de sponnings van de kozijnen opnieuw in de grondverf gezet mits het nodig is. Wij kitten met Den Braven Sealants kit, dit is verkrijgbaar in diverse kleuren. Vraag voor meer informatie. Tevens kunnen wij ook ventilatieroosters leveren en plaatsen.

Maar U kunt natuurlijk ook bij ons glas bestellen, klik op de ondestaande link voor het bestelformulier.

 • Glas bestellen?, Download het bestelformulier.

  Isolatieglas.

  Regulier isolatieglas, HR+ isolatieglas, HR++ isolatieglas. Bespaar energie kosten op HR++


  Ventilatieroosters.

  Voor uw gezondheid is het erg belangrijk goed te ventileren. Ventileren door middel van een ventilatierooster is regen, insecten en inbraakwerend. De beste oplossing voor u!


  Enkel glas/Floatglas.

  Enkel glas is glas wat wordt gemaakt volgens een continue productieproces. Bij nieuwbouw of renovatie wordt vaak gekozen voor isolatieglas (dubbelglas). Enkel glas wordt echter nog steeds vaak toegepast in binnenruimtes. Enkel glas wordt tevens gebruikt bij de productie van isolatieglas.


  Draadglas/veiligheidsglas

  Draadglas is een glassoort met metalen draden in het glas als wapening. Deze zijn meestal aangebracht in een vierkant rasterpatroon. Het draadraster houdt bij een breuk de glasscherven bijeen waardoor draadglas tot de veiligheidsglas behoort. Dit zorgt ervoor dat het glas zowel veiliger is, als inbraakvertragend werkt


  Veiligheidsglas/Gelaagd.

  Veiligheidsglas is speciaal glas dat niet versplinterd wanneer het breekt. Er zijn verschillende vormen van veiligheidsglas: Draadglas, gehard glas en gelaagd glas.


  Figuurglas.

  Figuurglas is een doorschijnend glas gemaakt van blank of gekleurd glas dat aan het eind van de glasoven tussen twee walsen doorgaat. Het patroon wordt met een reliëfwals bij hoge temperaturen in een zijde van het glas gedrukt. Vrijwel elke soort figuurglas kan worden toegepast in isolatieglas.


 • Bedrijfsgegevens:

  KvK: 52951812
  BTW-id: NL001475549B14
  IBAN: NL64INGB0005831284

  Plattegrond

  Contact

  • Tel:
   0321-701556
  • Email:
   info@adg-glas.nl
  • Adres:
   Klaversingel 21
   8256BV Biddinghuizen
   Nederland